Dark Night

Saturday 26. October

“Do it in the dark”

Fra 22.00 til 04.00
Døren lukker kl 24.


Entre: 100.- incl 4 øl / vand.

Dark Night er det vildeste af det vildeste. En aften i total mørke og i total anonymitet.
Klubben bliver mørkelagt på samme måde som de efterhånden populære mørke-restauranter i Kbh og i Berlin. I mørket føler du dig frem mellem gæster der i læder, gummi, jeans, chaps, jockstraps eller helt eller delvis afklædt. Her kan du så udleve mange af dine inderste og vildeste fantasier - eller blot nyde stemningen i det total mørkelagte lokale.

Hvide t-shirt eller i det hele taget lyst tøj er ikke tilladt til darknight!


Du sluses ind i klubben gennem vores entre til vores garderobe. Hvis ikke du har været i klubben før, er der en tegning i entreen over lokalet så du får en lille mulighed for orientering af bar, toiletter og rygerum inden du går ind. Du kan aflevere tøj eller klæde om i garderoben og får en garderobeboks. Her tegnes evt. også nyt medlemskort. På hånden får du skrevet et nummer til registrering af din barregning. Så bliver du lukket ind i mørket gennem et ekstra forhæng så lys ikke slipper ind i lokalet. Langsomt føler du dig frem.
I baren vil barvagterne være en smule synlige med knæklys om håndleddene eller hængende på maven.  I baren er der af sikkerhedsmæssige grunde kun salg af dåseøl, dåsecola og kildevand i plasticflasker, så vi undgår flasker falder på gulvet. På bardisken findes en lille kasse med svag lys hvor hånden stikkes ind, således at barvagten kan aflæse dit nr. og påføre købet på din barregning bag et forhæng så mindst mulig lys slipper ind i lokalet. På bardisken vil skålen med kondomer og creme ligeledes være markeret med knæklys.
Endevægge og hjørner i lokalet vil være markeret flere steder med meget lysdæmpende knæklys så anonymiteten alle steder opretholdes.
Indgangen til toiletterne vil være markeret med knæklys eller blinkende svage lygter og pisserenden vil ligeledes være markeret med svage knæklys nede i renden.. Til højre for baren er der mulighed for rygning og i rygelokalet vil være en anelse oplyst - her kan den totale anonymitet ikke helt opretholdes. Lokalet må kun anvendes til rygeophold. Her tillades ikke sex.
I barlokalet vil der være et rimeligt høj lydniveau af musik, så stemmer ikke er så let genkendelige.I barlokalet vil stilladssofaerne og de høje stålborde stå ud mod væggen mens barstolene vil blive gemt væk denne aften.
Der vil også være adgang til Play-room !! Der er lavet en lys-sluse til trappen, som vil være en smule oplyst af sikkerhedsmæssige grunde, men i Play-room er der også mørkt.

Enhver form for brug af lys - bortset fra personalet -  fra ex. mobiltelefoner, lightere eller lygter vil medføre øjeblikkelig bortvisning.

Barregningen betales i entreen når du forlader klubben. 

Fra Dark night deltager:

"tak for en af de bedste aftener jeg har haft i klubbens historie
lysmængden var perfekt  musikken var perfekt og ikke mindst de andre gæster var perfekt den største ros jeg kan give kommer her fra
mvh den glade og tilfredse"  

Du kan blive medlem i indgangen.

OKWe are using cookies on this website. Some third-party cookies are used for visitor statistics.